• 1402/09/20 - 12:36

بیش از 3هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون بالا شناسایی شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی گفت: از آغاز پویش ملی سلامت تا کنون، سه هزار و ۲۹۱ بیمار مشکوک به دیابت و فشار خون بالا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه شناسایی شده است.

دکتر جواد شاهین‌فر روز دوشنبه 20 آذرماه 1402 با اعلام این خبر اظهار کرد: از این تعداد ۲ هزار و ۲۰۸ بیمار در استان مشکوک به فشار خون بالا و یکهزار و ۸۳ نفر نیز مشکوک به دیابت تشخیص داده شده اند.

وی افزود: تاکنون ۱۱۱ هزار و ۶۵۷ نفر از خراسان شمالی برای اندازه گیری فشار خون و دیابت در پویش ملی سلامت شرکت کرده اند.

دکتر شاهین فر ادامه داد: شهرستان بجنورد با ۳۰ هزار و ۵۹ نفر و گرمه با ۶ هزار و ۶۸۱ نفر به ترتیب بیشترین و کمترین افراد شرکت کننده در پویش ملی سلامت هستند.

به گفته وی؛ پویش ملی سلامت در خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور آغاز شده و تا ۱۵ دی ماه امسال ادامه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: جمعیت بالای ۱۸ سال استان اکنون می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی برای اندازه گیری فشارخون و دیابت در این پویش شرکت کنند.

وی با بیان اینکه بیماری‌های غیر واگیر در مراحل ابتدایی قابل کنترل است، گفت: تشخیص دیر هنگام دیابت و فشار خون بالا می تواند عوارض جبران ناپذیر و هزینه بالایی برای فرد و نظام سلامت داشته باشد.

دکترشاهین فر افزود: هدف پویش ملی سلامت نیز تشخیص بیماری‌ها در مراحل ابتدایی است تا بتوان از هزینه های درمانی و عوارض جبران ناپذیر برای سلامتی افراد جلوگیری کرد.

گفتنی است؛ «پویش ملی سلامت» در خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور از ۲۰ آبان ماه شروع و تا ۱۵ دی امسال ادامه داد.