• 1401/08/16 - 13:48

تأمین یک دستگاه خودرو مخصوص حمل واکسن برای استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از خرید یک دستگاه خودرو مخصوص حمل واکسن به مبلغ 15 میلیارد ریال برای حوزه بهداشت استان خبر داد.

دکتر محمدرضا اکبری روز دوشنبه 16 آبان‌ماه 1401 در گفتگو با پایگاه خبری وب‌دا گفت: با توجه به ضرورت تامین واکسن مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی سطح استان در شرایط استاندارد، با پیگیری‌های انجام‌شده اعتبار خرید یک خودرو مخصوص حمل واکسن از سوی سازمان جهانی بهداشت به مرکز استان اختصاص یافت.

وی افزود: سریعا این خودرو مجهز به یخچال خواهد شد و در کنار دیگر خودروی حمل واکسن مرکز بهداشت و در راستای ارتقای کیفی زنجیره سرد و سیستم توزیع واکسن با استاندارد بیشتر، فعالیت خواهد کرد.

دکتر اکبری تصریح کرد: این خودرو که با هزینه 15 میلیارد ریال خریداری شده است، فقط به منظور حمل و نقل و جابه‌جایی استاندارد واکسن های مورد نیاز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.