• 1402/01/31 - 00:02

تأکید معاون توسعه دانشگاه بر تسریع در تکمیل پروژه‌های عمرانی

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عصر روز گذشته به مانند روزهای قبل، بازدیدهای مختلفی را در دستور کار قرار داد و از نزدیک در جریان روند انجام کار پروژه های این دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش وب‌دا، دکتر براتی‌زاده ابتدا از پروژه بهورزی که در زیر بنای 800 متر مربع و با پیشرفت فیزیکی 10 درصدی در مجموعه پردیس واقع است، بازدید کرد و پس از شنیدن گزارشات لازم که توسط مهندس اسماعیلی مدیر فنی دانشگاه ارائه شد، دستورات لازم برای تسریع در تکمیل این پروژه را صادر کرد.

وی همچنین از پروژه بونکر رادیو تراپی دانشگاه بازدید کرد و عازم بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد شد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه در این بیمارستان نیز در جریان آخرین وضعیت چند پروژه در حال اجرا از جمله بخش ام آر آی و سی تی اسکن قرار گرفت؛ پروژه هایی که حدود 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در روزهای آینده آماده نصب تجهیزات و دستگاه ها خواهند بود.

• کد خبر : 11920