• 1401/11/24 - 11:02

تجهیز خانه‌های بهداشت شهرستان راز و جرگلان به دستگاه‌های هوشمند زنجیره سرد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان از تجهیز مراکز و خانه‌های بهداشت این شهرستان به سیستم هوشمند زنجیره سرد با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد و 750 میلیون ریال خبر داد.

سید عرفان حاتمی روز دوشنبه 24 بهمن ماه 1401 در گفتگو با وب‌دا، اظهار کرد: با همکاری و مساعدت معاونت بهداشت دانشگاه و با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال، تعداد ۲۰ دستگاه یخچال جهت تجهیز زنجیره سرد در مراکز و خانه‌های بهداشت خریداری شد که با این اقدام عمر زنجیره سرد و یخچال‌های موجود در این مجموعه به زیر ۳ سال رسید.

وی تصریح کرد: در راستای هوشمند سازی سیستم زنجیره سرد، تعداد ۵۰ دستگاه آلارم هشدار دهنده دمای یخچال نیز به این مجموعه اختصاص یافته است.

وی افزود: با نصب دستگاه‌های آلارم و هوشمندسازی سیستم زنجیره سرد در مراکز و خانه‌های بهداشت، امکان کنترل و رصد دمای تمامی یخچال‌ها به صورت آنلاین و از راه دور فراهم شده است.