• 1402/12/14 - 09:21

تحویل یک دستگاه ماموگرافی به بیمارستان جاجرم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی از تحویل یک دستگاه ماموگرافی به بیمارستان جاجرم خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این دستگاه، 3 بیمارستان در استان مجهز به دستگاه ماموگرافی خواهند شد.

دکتر جواد شاهین‌فر روز دوشنبه 14 اسفندماه 1402، در گفت و گو با وبدا، اظهار کرد: دستگاه ماموگرافی پیشرفته دیجیتال مطابق با جدیدترین تکنولوژی و به منظور تشخیص زود هنگام بیماری‌ها و توده‌های سینه به ارزش ریالی بیش از 25 میلیارد تحویل بیمارستان جاجرم شد.

وی افزود: ماموگرافی به عنوان یکی از مهمترین شیوه‌های تشخیص به موقع و مبارزه با سرطان پستان است و نصب و راه اندازی این دستگاه افزایش ارائه خدمات با کیفیت به بیماران و شهروندان را به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه مرکز درمان سرطان امام علی(ع) بجنورد و امام خمینی(ره) شیروان تا کنون به دستگاه ماموگرافی تجهیز شده است، ادامه داد: با راه اندازی دستگاه جدید در آینده‌ای نزدیک، غربالگری سرطان سینه و اقدامات تشخیصی سرطان سینه بانوان در بیمارستان جوادالائمه شهرستان جاجرم انجام خواهد شد.