• 1402/07/24 - 11:26

تداوم حمایت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از سه قلوهای بجنوردی

مشاور امور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در دیداری صمیمانه در جمع خانواده 3 قلوهای بجنوردی حضور یافت.

به گزارش وبدا؛ دکتر خراشادی زاده در حضوری گرم و صمیمانه با خانواده 3 قلوهای بجنوردی دیدار و ضمن بررسی وضعیت کودکان به رسم تقدیر و تداوم حمایت ها هدیه ای را به خانواده بجنوردی اهداء کرد.

بنابراین گزارش، در راستای اجرای سیاست های جمعیتی و ترویج فرزندآوری، سه قلوهای بجنوردی که چندی پیش در نخستین بارداری در بیمارستان بنت الهدی بجنورد چشم به دنیا گشودند، از بدو تولد مورد حمایت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی قرار گرفتند.

گفتنی است؛ در راستای اهداف حمایتی دانشگاه از جوانی جمعیت، بسته های خدمتی برای مادران چند قلو زا و مادران نیازمند مراقبت ویژه تعریف شده است که طبق آن تمام مادران مذکور از زمان 6 ماهگی بارداری، تحت پوشش دانشگاه قرار می‌گیرند تا ضمن جلب رضایتمندی، زمینه‌سازی افزایش تولد ها در استان فراهم شود.