• 1402/02/10 - 14:22

تسهیل ارائه خدمات به مردم با پوشش بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اظهار داشت: بیمه سلامت برای تسهیل در ارائه خدمات، دوشادوش دانشگاه علوم پزشکی به بیمه‌شدگان کمک می‌کند.

دکتر سفیدگران، مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی در حاشیه نمایشگاه هفته سلامت در گفتگو با وبدا افزود: با توجه به اینکه یکی از مهم ترین موضوعات حال حاضر جوانی جمعیت است، زوجین تحت پوشش بیمه ناباروری قرار می گیرند.

دکتر سفیدگران تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه های درمان ناباروری از طریق بیمه سلامت پرداخت می شود.

وی بیان داشت: سال گذشته تنها ۵ بیماری خاص مشمول خدمات بیمه سلامت می شدند اما اکنون ۱۰۷ بیماری صعب العلاج از صندوق بیماری های خاص بهره‌مند هستند.

گفتنی است؛ نمایشگاه هفته سلامت با ۲۵ غرفه در مرکز شهر بجنورد، امروز یکشنبه 10 اردیبهشت ماه 1402 با حضور با مدیران استان و جمعی از مردم در راستای آگاهی بخشی از خدمات نظام سلامت در استان به مناسبت هفته ملی سلامت افتتاح شد.

• کد خبر : 11960