• 1401/08/18 - 03:16

تقدیر دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی از فعالان "همت همگانی برای ایران جوان"

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در نخستین همایش استانی جوانی جمعیت با عنوان "همت همگانی برای ایران جوان" از خبرنگاران و تولیدکنندگان برتر محتواهای رسانه‌ای، روابط عمومی‌‌های فعال دستگاه‌های اجرایی و مدیران رسانه‌های استان تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، با مشارکت ارزشمند خبرنگاران، اصحاب رسانه و نیز کارکنان روابط عمومی‌ دستگاه‌های اجرایی استان در برنامه‌های مربوط به جوانی جمعیت، در مجموع 121 اثر در بخش‌های عکس، خبر، مصاحبه، گزارش، طرح، کاریکاتور و محتوای چند رسانه ای شامل موشن‌گرافی، اینفوگرافی، کلیپ و... ارسال شد که پس از داوری توسط کمیته مربوطه، آثار برتر انتخاب و در همایش "همت همگانی برای ایرانی جوان" تقدیر شدند.

بنابر این گزارش در بخش خبرنگاران فعال و تولید کنندگان برتر محتوای رسانه ای از سعید وحیدی خبرگزاری ایرنا، کبری علی‌آبادی خبرگزاری ایرنا، اعظم قهرمانی خبرگزاری ایسنا، مریم داورنیا خبرگزاری مهر، حبیب نامور خبرگزاری فارس، سمیرا نیستانی خبرگزاری شبستان، علی منتظران پایگاه خبری عصر اترک، حامد مرتضوی علوی روزنامه اترک، جواد کریمی‌راد روزنامه خراسان شمالی، ملیحه کیوانپور صدا و سیما، عباس ناصری فضای مجازی شبکه اترک، علی جنتی فضای مجازی شبکه اترک، فاطمه نیستانی فضای مجازی شبکه اترک و علی حسن‌نیا تهیه‌کننده صدا و سیما با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شدند.

همچنین در بخش روابط عمومی‌های فعال دستگاه‌ های اجرایی از مهناز شجاعی مدیر روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، مرتضی مرادقلی از سازمان صدا و سیمای خراسان شمالی و محترم احمدی‌فرد مدیر روابط عمومی بیمه سلامت خراسان شمالی و در بخش مدیران رسانه ‌های فعال نیز از خبرگزاری ایرنا خراسان شمالی، خبرگزاری صدا و سیما خراسان شمالی، روزنامه اترک و پایگاه خبری بجنورد زیبا تقدیر شد.

گفتنی است؛ در این همایش 4 دستگاه فعال در اجرای سیاست های جمعیتی کشور شامل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، بیمه سلامت، اداره‌کل راه و شهرسازی و شورای هماهنگی بانک های استان از سوی محمدرضا حسین‌نژاد استاندار خراسان شمالی تقدیر شدند.

بر اساس این گزارش؛ حسن ختام همایش بزرگ "همت همگانی برای ایران جوان" نیز تقدیر از خانواده‌های دارای 4 فرزند و بالاتر در شهرستان‌های استان بود که به همراه خانواده در این همایش حضور داشتند.