• 1402/07/16 - 14:24

تمدید شد؛ زمان ثبت نام برای آزمون جذب 10 پرستار در رازوجرگلان

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تمدید 3 روزه زمان ثبت نام برای آزمون جذب 10 پرستار (آقا و خانم) در رازوجرگلان خبر داد.

دکتر حسن براتی‌زاده روز یکشنبه 16 مهرماه 1402 در گفتگو با وبدا، اظهار کرد: بنا به درخواست برخی از داوطلبان شرکت در این آزمون که پیش از این زمان آن تا 15 مهر ماه اعلام شده بود، تا 18 مهر ماه تمدید شد.

وی با بیان این که آزمون جذب 10 پرستار، 5 آبان ماه برگزار خواهد شد، ابراز کرد: دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون در سایت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی (قسمت اطلاعیه های استخدامی دانشگاه) به آدرس https://nkums.ac.ir/Category/44358 بارگزاری شده است و علاقمندان به شرکت در این آزمون می توانند با مطالعه کامل این دفترچه، در آزمون شرکت کنند.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: آزمون جذب 10 پرستار به صورت پیمانی و برای خدمت در شهرستان رازوجرگلان خواهد بود.

گفتنی است که زمان ثبت نام این آزمون از 8 مهر ماه امسال آغاز شده و تا 18 مهر ماه نیز تمدید شده است.