• 1401/09/26 - 14:43

تمهیدات معاونت آموزشی دانشگاه در راستای حمایت از جوانی جمعیت

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به تشریح تمهیدات این معاونت برای دانشجویان باردار و دارای فرزند زیر 3 سال در راستای قانون حمایت از جوانی جمعیت پرداخت.

دکتر احمد وثوقی‌مطلق روز شنبه 26 آذرماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار داشت: جوانی جمعیت ازجمله مهمترین مسائل روز کشور محسوب می‌شود که باید مورد توجه جدی بخش‌های مختلف قرار گیرد و از این رو معاونت آموزشی دانشگاه نیز خدماتی ارائه می‌کند.

وی گفت: دانشجویان باردار می‌توانند با تقاضای کتبی، از مرخصی یک نیم سال تحصیلی پیش از زایمان بدون احتساب در سنوات بهره ببرند، همچنین با تقاضای مادر دارای فرزند زیر 2 سال، حداکثر تا 4 نیم سال تحصیلی بدون احتساب در سنوات موافقت خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: امکان اخذ میهمانی به میزان حداکثر 4 نیمسال در دانشگاه هم‌سطح برای مادران باردار یا دارای فرزند زیر 2 سال وجود دارد.

وی افزود: تقاضای دانشجویان مادر باردار یا دارای فرزند زیر 3 سال برای آموزش مجازی یا غیر حضوری برای گذراندن واحدهای دروس نظری موافقت خواهد شد.

دکتر وثوقی‌مطلق گفت: همچنین مادر باردار و دارای فرزند زیر 2 سال می‌توانند جهت کاهش نوبت کاری شب تقاضا دهد.

وی در انتها بیان داشت: برای اساتید راهنما به ازای داشتن هر دانشجوی مادر باردار و یا دارای فرزند شیرخوار، یک سهمیه به سقف استاد راهنمایی آن‌ها اضافه می‌شود.