• 1402/09/19 - 10:40

تولد بیش از 7هزار نوزاد در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

سرپرست اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ثبت 7 هزار و 344 تولد زنده در 8 ماهه امسال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه خبر داد و گفت: 3 هزار و 901 تولد از این تعداد پسر و 3 هزار و 441 مورد نیز دختر بوده‌اند.

زهرا مؤیدی در گفت‌وگو با وبدا؛ بابیان اینکه در این مدت 7 هزار و 267 زایمان ثبت‌شده است، خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد زایمان‌ها معادل 4 هزار و 401 زایمان طبیعی بوده است.

وی بابیان اینکه مقایسه آمار بیانگر افزایش زایمان‌ها و تولدها در جمعیت تحت پوشش است، خاطرنشان کرد: در همین بازه زمانی سال گذشته 7 هزار و 69 زایمان و 7 هزار و 126 تولد زنده ثبت‌شده است.

وی بابیان اینکه با اقداماتی که انجام شد بر اساس آمارهای رسمی، در دوره 8 ماهه اول سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته، بیش از 60 درصد از زایمان‌های انجام‌شده در بیمارستان‌های تحت پوشش، زایمان طبیعی بوده‌اند، عنوان کرد: ترویج زایمان طبیعی را به‌عنوان یک رسالت اجتماعی در نظر گرفته‌ایم و تاکنون کمیته ترویج زایمان طبیعی به‌طور منظم برگزارشده است.