• 1401/08/28 - 07:43

جذب دو عضو هیئت علمی دانشگاه در رشته‌‌های خون و انکولوژی و نفرولوژی

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام‌شده در حال حاضر در هیچ‌‌یک از رشته‌های فوق تخصص این دانشگاه کمبود وجود ندارد، گفت: با جذب دو عضو هیئت علمی در رشته‌‌های خون و انکولوژی و نفرولوژی، روند جذب اعضای هیئت علمی با سرعت خوبی در حال تکمیل است.

دکتر احمد وثوقی‌‌مطلق با اشاره به تحصیل 2 هزار و 135 دانشجو در این مجموعه، گفت: نسبت دانشجویان به اعضای هیات علمی 10.31 است؛ به عبارتی به ازای حدود هر 10 دانشجو یک عضو هیات علمی در این دانشگاه فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه در حوزه فعالیت اعضای هیئت علمی تقریبا با میانگین کشوری برابر هستیم و اندکی شرایط بهتری داریم، عنوان کرد: رایزنی‌های خوبی در سطح کشوری انجام و منجر به جذب دو عضو جدید هیئت علمی در رشته‌های فوق تخصصی خون و نفرولوژی شده است.

وی از هم طرازی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با میانگین کشوری در درصد اعضای هیئت علمی خبر داد و بیان کرد: عموم اساتید هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی از اساتید برجسته بوده که از بهترین دانشگاه های کشوری و بین المللی فارغ التحصیل شده اند.