• 1402/02/18 - 09:59

جشنواره دستاوردهای اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری برگزار شد

دستاوردها و فعالیت‌های آموزشی پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری در این دانشکده به معرض نمایش گذاشته و در حاشیه این جشنواره کارگاه‌های آموزشی متعددی برگزار شد که معاون آموزشی دانشگاه نیز از این نمایشگاه داشت.

دکتر خراشادی زاده، سرپرست دانشکده پرستاری در گفتگو با وب‌دا، درخصوص کارگاه‌های برگزار شده در این نمایشگاه اظهار داشت: از اهداف مهم برگزاری این کارگاه آموزش و بروز رسانی علمی اساتید و اعضای هیئت علمی است.

وی افزود: یکی از مؤلفه‌های مهم در ارتقاء آموزش دانشجویان، بروز بودن داشته‌های علمی اساتید بوده، و حفظ پویایی علمی اساتید یکی از مهمترین برنامه‌های ما در دانشکده است.

بر اساس این گزارش، دکتر علی اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه به همراه جمعی از مدیران از نمایشگاه دستاوردهای اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری بازدید کرد.

در ادامه این نشست صمیمی، اعضای هیئت علمی دانشکده‌ پرستاری مسائل، درخواست ها، نظرات و دغدغه‌های خود در حوزه آموزش و بالین را بیان کردند.

• کد خبر : 11987