• 1402/04/14 - 12:34

جشن بزرگ فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختکان دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد

جشن بزرگ فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختکان دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور خانواده‌های دانشجویان و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر حسن براتی‌زاده، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این برنامه اظهار داشت: دانشگاه درصدد است شرایط اشتغال و به کار گیری دانشجویان فارغ التحصیل را در مراکز بهداشتی و درمانی فراهم آورد.

وی افزود: هدف‌گذاری مسئولان، ایجاد دانشگاه پیشرو است و در این راستا به کمک دانشجویان و فارغ التحصیلان نیاز داریم.

حجت الاسلام فرزانه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این برنامه، فرا رسیدن اعیاد قربان و غدیر را تبریک گفت و اظهار کرد: امیدواریم فارغ‌التحصیلان مسیر جدید زندگی خود را به درستی طی کنند.

گفتنی است؛ در این مراسم که با برنامه‌های شاد و جذاب همراه بود، بیش از 600 نفر از دانش‌آموختگان و خانواده‌های آنان حضور داشتند و از دانشجویان تقدیر به عمل آمد.

برای مشاهده گزارش تصویری کلیک کنید