• 1402/07/26 - 14:52

جمعه؛ برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: جمعه 28 مهر ماه جاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همزمان با سراسر کشور، در استان نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند برای دریافت کارت ورود به جلسه، به حساب کاربری خود در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir مراجعه کنند.

دکتر حسن براتی‌زاده روز چهارشنبه 26 مهرماه 1402 با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: در این آزمون 1017 داوطلب (۷۱۱ نفر خانم و ۳۰۶ نفر آقا) برای 123 مجوز استخدامی اخذ شده برای 14 رشته شغلی، به رقابت خواهند پرداخت و آزمون بکارگیری ۸۶ مجوز بهورز نیز از همین شماره مجوز به صورت پیمانی در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: امتیاز کرونا به استناد نامه شماره ۳۶۶۶۷۶ مورخ ۹۹.۷.۱۲ سازمان اداری و استخدامی به نیروهای پیمانی، رسمی آزمایشی و رسمی تعلق نمی گیرد و امتیاز مذکور صرفا برای یک مرحله(آزمون) قابل اعمال خواهد بود.