• 1401/09/21 - 08:52

حضور دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در نمایشگاه دستاوردهای فنی و پژوهشی استان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فنی، پژوهشی و فناوری استان، همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش، گفت: این دانشگاه با چند غرفه عرضه محصولات پژوهشی و فناورانه خود حضور دارد.

دکتر امیرعلی قهرمانی روز دوشنبه 21 آذرماه 1401 در گفتگو با وب‌دا از عملیاتی شدن آیین‌نامه دستیار پژوهش در ماه جاری خبر داد و گفت: آیین‌نامه تدوین‌شده با کسب مجوزهای لازم از وزارتخانه و انجام هماهنگی‌های لازم اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال دانشگاه در سطوح مختلف دارای پژوهشگر برتر است، ادامه داد: می‌توان گفت دانشگاه علوم پزشکی استان از برترین‌های حوزه پژوهشگران است و در این بخش حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

وی وضعیت مراکز تحقیقاتی دانشگاه را قابل قبول ذکر و عنوان کرد: به زودی موافقت قطعی یکی از این مراکز دریافت و هیئت علمی مجزا برای مرکز جذب می‌شود.