• 1402/09/16 - 10:49

حضور رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان دانشکده پرستاری شیروان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه جمعی از مدیران، به مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشکده پرستاری شیروان حضور یافت.

به گزارش وبدا، دکتر جواد شاهین فر شامگاه چهارشنبه 15 آذرماه ابتدا از سلف این دانشکده بازدید کرد و به گفتگو با دانشجویان پرداخت و مشکلات آنان را بررسی و برای حل آن دستوراتی بیان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه معاون فرهنگی، معاون آموزشی و جمعی از مدیران سپس از خوابگاه دخترانه کوثر بازدید کرد و در فضایی صمیمی با آنان به گفتگو پرداخت.

در این دیدار نیز دانشجویان مشکلات صنفی، رفاهی و آموزشی خود را مطرح کرده و مدیران دانشگاه برای رفع آن قول دادند.

دکتر شاهین فر در جمع دانشجویان ضمن تبریک روز دانشجو از آنان خواست ضمن مطالبه برای حل مشکلات، برای پیشرفت شهر و کشور خود تمام توان خود را به کار گیرند.

بر اساس این گزارش؛ علی جدی، نماینده شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید همراه تیم دانشگاه بود.