• 1402/07/26 - 13:50

حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در اجتماع محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

رئیس، جمعی از معاونان، مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور در تجمع میدان شهید بجنورد، همصدا با مردم سراسر کشور، حمله صهیونیستی‌ها به بیمارستان المعمدانی فلسطین را محکوم کردند.

به گزارش وب‌دا، اجتماع بزرگ جامعه نظام سلامت خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور و همپای دیگر مردم استان در حمایت از مردم مظلوم غزه، صبح روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه در میدان شهید بجنورد برگزار شد.

دکتر جواد شاهین‌فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حاشیه این اجتماع در گفتگو با خبرنگار وب‌دا با بیان اینکه امروز همه ما و جامعه بشریت، داغدار مردم مظلوم فلسطین هستیم، اظهار کرد: جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع و بی‌گناه غزه را محکوم می‌کنیم.

وی تصریح کرد: به عنوان عضوی از کادر بهداشت و درمان استان، با مردم غزه برای حمله رژیم غاصب اسرائیل به بیمارستان المعمدانی ابراز همدردی می‌کنیم و با صدای رسا اعلام می‌کنیم در کنار آنان خواهیم ماند.

دکتر شاهین‌فر عنوان کرد: اقدام وحشیانه اسرائیل جنایتکار بار دیگر نشان داد که بنا به فرموده مقام معظم رهبری، اسرائیل در حال اضمحلال است و ان‌شاالله با حمایت ملت مسلمان و جامعه بشریت نابودی اسرائیل را خواهیم دید.