• 1402/12/21 - 11:57

حضور روانپزشک در شهرستان رازوجرگلان با ویزیت رایگان برای اولین بار

برای اولین بار ویزیت روانپزشک در مرکز خدمات جامع سلامت شهری یکه صعود به صورت رایگان انجام شد.

به گزارش وبدا، مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان رازوجرگلان گفت: با رایزنی‌های انجام شده با معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، یک نفر روانپزشک به شهرستان دعوت شد تا ویزیت رایگان یک روزه برای بیماران اعصاب و روان شهرستان انجام شود.

وی اظهار کرد: به دلیل اینکه برخی بیماران اعصاب و روان توانایی پرداخت هزینه ویزیت بالا را نداشتند و یا از رفتن به روانپزشک خودداری می کردند، این اقدام صورت گرفت تا از تشدید علائم بیماری در این افراد جلوگیری شده باشد.

وی با بیان اینکه از جمله گروه های دعوت شده برای ویزیت روانپزشک شامل بیماران دارای سابقه اقدام به خودکشی، بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی، مادران باردار مبتلا به اختلال روانی، دانش آموزان دارای اختلالات رفتاری و ... هستند، افزود: سعی میکنیم در سال جدید بصورت فصلی از ظرفیت روانپزشکان استان برای حضور در سایر مراکز شهری و روستایی و ویزیت رایگان بیماران استفاده نماییم.