• 1401/12/16 - 01:52

حضور سرپرست دانشگاه در بیمارستان تأمین اجتماعی و عیادت از بیماران

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی با حضور در بیمارستان تأمین اجتماعی بجنورد، ضمن شرکت در آئین افتتاح چند پروژه درمانی از بیماران بخش بستری این بیمارستان عیادت و با اهدای شاخه‌های گل اعیاد شعبانیه را به آنان تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر روز سه‌شنبه 16 اسفندماه 1401 در آستانه نیمه شعبان، ضمن بازدید از امکانات بیمارستان تأمین اجتماعی، از بیماران این مجموعه عیادت داشت و با اهدای گل اعیاد شعبانیه را به آنها تبریک گفت.

بر اساس این گزارش؛ با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، چند پروژه بیمارستان تأمین اجتماعی بجنورد به بهره‌برداری رسید.

گفتنی است؛ هتلینگ بخش جراحی عمومی، بخش icu و آشپزخانه صنعتی بیمارستان تأمین اجتماعی بجنورد افتتاح شد و همچنین در این مراسم کلنگ انبار دارویی این مجموعه بر زمین خورد.