• 1402/01/03 - 12:12

حضور معاونین درمان و بهداشت در بازدید نوروزی از مراکز بهداشتی و درمانی

در ادامه بازدیدهای نوروزی مسئولان و مدیران مجموعه سلامت استان از بسترهای درمانی و بهداشتی و در سومین روز از تعطیلات نوروز، معاونین درمان و بهداشت دانشگاه از مراکز بهداشتی و درمانی بازدید کردند

به گزارش وبدا؛ دکتر «علی عفتی زاده» به همراه تیمی در بیمارستان های خاتم الانبیاء و امام خمینی (ره) حضور یافت و از نزدیک روند درمانی و ارائه خدمت به بیماران را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. همچنین در گفت و گویی صمیمانه با کادر درمان و پرسنل این بیمارستان ها، از تلاش های شبانه روزی آن ها تقدیر و فرارسیدن نوروز و بهار طبیعت را تبریک گفت.

بنابراین گزارش، مسئول امور عمومی معاونت درمان، مسئول امور آزمایشگاه ها و روابط عمومی این معاونت در این بازدید دکتر عفتی زاده را همراهی کردند.

همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در سلسله بازدیدهای نوروزی خود از مراکز بهداشتی، صبح امروز سوم فروردین ماه 1402 در مراکز خدمات جامع سلامت اسفیدان و چناران حضور یافتند.