• 1401/10/17 - 02:19

حضور هیئتی از مسئولان دانشگاه هرات در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این دانشگاه در راستای عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه غالب هرات افغانستان با هدف پذیرش دانشجو و توسعه همکاری‌های آموزشی، علمی و پژوهشی، روز یکشنبه 18 دی‌ماه 1401، میزبان هیئتی متشکل از مسئولان دانشگاه غالب خواهد بود.

مهندس مجید پورخیاط، روز شنبه 17 دی‌ماه 1401 با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: ایجاد و گسترش همکاری‌های علمی آموزشی و پژوهشی بین دو دانشگاه غالب هرات و علوم پزشکی خراسان شمالی از  اهداف حضور این هیئت در استان است.

وی عنوان کرد: امضای تفاهم‌نامه بین دو دانشگاه، بازدید و معرفی ظرفیت‌های آموزشی و درمانی دانشگاه ازجمله دانشکده دندانپزشکی و بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد از جمله برنامه‌هایی است که با حضور هیئت دانشگاه غالب افغانستان انجام خواهد شد.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه زيرساخت‌هاي جذب دانشجوي بين‌الملل در دانشگاه وجود دارد گفت: ظرفيت پذيرش سالانه 80 دانشجوي بين‌الملل در دانشگاه را داریم.