• 1402/08/24 - 23:05

حمایت طلبی از نیازهای اساسی جوانی جمعیت

رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت در کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن، ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای تلاش شبانه روزی در راستای برگزاری شایسته این کنگره، تاکید کرد: حمایت طلبی از نیازهای اساسی جوانی جمعیت است.

به گزارش وبدا، دکتر فرح بابایی روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1402، یکی از اهداف برگزاری این کنگره را رسیدن به پاسخ این سوال دانست که تداوم جمعیت دغدغه چه کسانی باید باشد؟ و تصریح کرد: می بایست حمایت طلبی از افزایش و جوانی جمعیت داشته باشیم و در این خصوص هر یک از دستگاه ها و نهادها وظایفی بر عهده دارند.

وی شناسایی تمامی ذی نفعان را اولین گام در خصوص حمایت طلبی عنوان کرد و افزود: بحث جمعیت و جوانی آن به گونه ای است که بر تمامی مباحث کشور تاثیر می گذارد و می بایست برنامه های متعددی برای آحاد و اقشار مختلف جامعه داشته باشیم.

رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت  در این خصوص رسانه ها را دارای نقشی تاثیرگذار دانست و ادامه داد: می بایست برای هر گروه، بر اساس میزان نفوذ و قدرت و همراهیش، برنامه جداگانه داشته باشیم.