• 1402/05/09 - 01:25

خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت منتخب در بجنورد تقدیر شدند

طی جلسه ای با حضور سرپرست مرکز بهداشت بجنورد، از مراکز خدمات جامع سلامت، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت منتخب و همکاران فعال در اجرای برنامه‌های هفته سلامت در شهرستان بجنورد تقدیر شد.

به گزارش وب‌دا، در این نشست، دکتر نعمتی از برگزاری برنامه‌های متنوع و گسترده که در هفته سلامت و سایر مناسبت‌ها، توسط همکاران در شهرستان برگزار می‌شود و همچنین پرسنل ستادی و محیطی فعال در برپایی نمایشگاه بزرگ هفته سلامت قدردانی کرد.

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد تأکید کرد: زحمات بی دریغ کلیه همکاران، شایسته تقدیر است و انتخاب مراکز برتر پس از بررسی کامل مستندات و طی جلساتی با حضور واحدهای ستادی انجام شده است.

در این مراسم از چهار مرکز برتر روستایی، الهوردی‌خان، قلعه جق، باباامان، چناران و باغچق و دو مرکز برتر شهری نیروگاه و فیاض بخش تقدیر شد.

بنابراین گزارش همچنین، از پایگاه‌های شهری حر، شهربازی، امام حسین(ع)، باقر خان و خانه‌های بهداشت الله وردی خان، کلاته نقی، قتلیش، قلعه جق،رزقانه، حسن اباد، کلاته سهراب، قصرقجر، نیستانه و چناران تقدیر به عمل آمد.