• 1401/12/28 - 01:45

خدمت‌دهی 56 داروخانه طی ایام نوروز به مردم خراسان شمالی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از فعالیت 56 داروخانه در سطح مناطق تحت پوشش این دانشگاه طی ایام نوروز برای خدمت‌دهی به مردم خبر داد.

دکتر سید علی وکیلی روز یکشنبه 28 اسفندماه 1401 در گفتگو با وب‌دا اظهار داشت: طی ایام تعطیلات نوروزی به منظور رفاه بیشتر شهروندان، با برنامه‌ریزی انجام شده داروخانه‌هایی در سطح شهر به صورت کشیک فعال خواهند بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌ها در شهر بجنورد 23 داروخانه، جاجرم 4، شیروان 10، آشخانه 5، راز  و جرگلان 8، گرمه 3 و فاروج 3 داروخانه به صورت چرخشی فعال خواهند بود.

وی افزود: مجموعا 56 داروخانه در سطح استان طی ایام نوروز به صورت روزانه و شبانه‌روزی خدمت‌دهی خواهند داشت.

دکتر وکیلی با تأکید بر لزوم حفظ حقوق شهروندی، گفت: بازرسان غذا و دارو در ایام نوروز نیز نظارت‌های دقیق خود بر داروخانه‌ها را ادامه خواهند داد.