• 1402/09/12 - 12:04

خدمت‌رسانی قرارگاه جهادی شهید یحیوی دانشگاه به هزار نفر

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری اردوی جهادی در مناطق محروم راز و جرگلان خبر داد و گفت: بیش از هزار نفر در این برنامه از انواع خدمات درمانی و فرهنگی بهره‌مند شدند.

دکتر سید احیا سیدی در گفتگو با وبدا با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی دوره‌ای در مناطق محروم استان، اظهار کرد: دانشجویان و متخصصان در این اردوی ۲ روزه در روستاهای محروم شهرستان راز و جرگلان حضور یافته و به مردم خدمت رسانی کردند.

وی با اشاره به حضور بیش از ۴۵ دانشجو رشته های پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت و... در این اردو، افزود: همچنین ۸ نفر از متخصصان دانشگاه در این اردو حاضر بوده و به مردم خدمت رسانی کردند.

دکتر سیدی خاطرنشان کرد: انجام خدمات دندانپزشکی، پزشکی زنان، اقدامات فرهنگی ویژه دانش آموزان، پایش موارد بهداشتی همچون فشار خون، قند، تغذیه و... در این اردوی جهادی مد نظر بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ارائه خدمات دندانپزشکی شامل جرم گیری ، ویزیت و کشیدن برای بیش از ۳۵۰ نفر خبر داد و گفت: ۲۳۵ نفر انواع غربالگری های سلامت را دریافت کرده و ۸۰ بانو توسط متخصصان بانوان ویزیت شدند.