• 1402/09/22 - 10:17

خدمت‌رسانی 350 نیروی اورژانس در طرح امداد زمستانی خراسان شمالی

رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاه به آغاز طرح امداد زمستانی، گفت: 50 دستگاه آمبولانس، 1 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 1 فروند بالگرد و 350 پرسنل اورژانس 115 استان در طرح امداد زمستانی امسال خدمت‌رسانی می‌کنند.

دکتر تقی دولت آبادی در گفتگو با وبدا با بیان اینکه اجرای طرح امداد زمستانی تا پایان سال ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: تمامی پایگاه های اورژانس 115 در سراسر استان برای خدمت رسانی در مواقع نیاز، آمادگی کامل دارند.

وی همچنین به راننده ها و افرادی که قصد سفر در ایام زمستان را دارند توصیه هایی نیز داشت و افزود: مواد غذایی خشک در سفر به همراه داشته باشند. تا حد امکان در روزهای برفی راهی جاده ها نشوند. وسایل گرمایشی از جمله پتو و لباس گرم در سفرها به همراه داشته باشند و از همراه داشتن زنجیرچرخ نیز غافل نشوند.

بر اساس این گزارش؛ رئيس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه پرسنل اورژانس 115، روز گذشته 21 آذرماه 1402 در آئین رژه خودرویی شروع طرح امداد زمستانی مرکز استان به همراه سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان، شرکت کردند.