• 1402/02/18 - 09:41

خراسان شمالی میزبان معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه9آمایشی

معاون غذا و دارو خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی بیستم اردیبهشت‌ماه میزبان معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی خواهد بود.

دکتر سیدعلی وکیلی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز دوشنبه 18 اردیبهشت‌ماه 1402 در گفتگو با وب‌دا اظهار داشت: خراسان شمالی میزبان معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی خواهد بود.

وی با بیان اینکه این گردهمایی بیستم اردیبهشت ماه جاری در بجنورد برگزار خواهد شد، افزود: در این مراسم مدیران و معاونان غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، خراسان شمالی و جنوبی، سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه، تربت جام، اسفراین و گناباد حضور دارند.

دکتر وکیلی گفت: در این گردهمایی موضوعات تخصصی و چالش‌های حوزه‌های دارو، غذا، محصولات آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، طبیعی، سنتی و مکمل و تجهیزات پزشکی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

• کد خبر : 11986