• 1401/10/24 - 11:36

دانشجویان از فرصت تعطیلات برای عملکرد بهتر در امتحانات استفاده کنند

معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به تعطیلی دانشگاه و تعویق امتحانات دانشجویان، گفت: دانشجویان از این فرصت برای ارائه عملکرد بهتر در امتحانات خود استفاده کنند.

دکتر احمد وثوقی مطلق روز شنبه 24 دی‌ماه 1401 در گفتگو با وبدا با اشاره به تصمیم استاندار خراسان شمالی مبنی بر تعویق امتحانات دانشجویان در راستای صرفه جویی در مصرف گاز و تأمین سوخت پایدار زمستانی، اظهار کرد: دانشجویان از این فرصت برای آمادگی بیشتر جهت ارائه بهترین عملکرد در امتحانات استفاده کنند.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: منطبق بر میزان تعطیلات، امکان فشرده برگزار شدن امتحانات وجود دارد لذا دانشجویان فرصت تعطیلی این روزها را از دست ندهند.

وی بیان داشت: با عادی شدن شرایط، برنامه جدید امتحانی و تقویم آموزشی ترم آتی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.