• 1402/03/19 - 21:00

دانشجویان برای اخذ ترم تابستانی به دانشگاه مجازی معرفی می‌شوند

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: طبق سال‌های گذشته و با راه‌اندازی دانشگاه مجازی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، واحد‌های ترم تابستانی به صورت متمرکز برگزار می‌شود.

دکتر علی اسماعیلی روز جمعه 19 خردادماه 1402 با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا افزود: بر این اساس بسیاری از دانشگاه‌ها ترم تابستانی به صورت مجزا برگزار نمی‌کنند.

وی عنوان کرد: در این راستا دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در صورت تمایل دانشجویان به اخذ واحدهای درسی در تابستان، آنها را به دانشگاه مجازی معرفی می‌کند.

۲۷ خرداد ماه آغاز امتحانات پایان ترم دانشجویان

وی با بیان اینکه، امتحانات پایان ترم دانشجویان طی ترم جاری از ۲۷ خرداد ماه تا ۱۴ تیر ماه برگزار می‌شود، تصریح کرد: امتحانات طی ترم جاری به دو شکل الکترونیک و کاغذی خواهد بود.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان داشت: آزمون الکترونیکی در مرکز آزمون الکترونیک و مجازی دانشگاه برگزار می‌شود و هیچ آزمونی در دانشکده‌ها برگزار نخواهد شد.

دکتر اسماعیلی با تأکید بر اینکه در صدد هستیم با تجمیعی برگزار کردن امتحانات، کیفیت آزمون‌ها را افزایش دهیم، افزود: امسال برای نخستین‌بار امتحانات پایان ترم دانشجویان تمام رشته‌های دانشگاه به صورت تجمیعی در سالن ولایت دانشگاه برگزار خواهد شد.

• کد خبر : 12089