• 1402/08/02 - 12:10

درخشش اورژانس خراسان شمالی در المپیاد علمی و مهارتی فوریت‌های پزشکی قطب نهم کشور

رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از کسب مقام اول در 2 رشته المپیاد علمی و مهارتی فوریت‌های پزشکی قطب 9 کشور خبر داد.

دکتر تقی دولت آبادی روز سه‌شنبه 2 آبان 1402 با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا، بیان کرد: این المپیاد در تاریخ یکم آبان در شهر مقدس مشهد و در 8 رشته برگزار شد.

وی عنوان کرد: دکتر امیر رحمانیان و رضا پروین به ترتیب در رشته های پزشک مشاور و کارشناس موتورلانس موفق به کسب مقام اول در قطب شمال شرق کشور شدند.

رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: نفرات برتر این المپیاد به عنوان نماینده قطب 9 کشور به المپیاد کشوری اورژانس که در آذر ماه سال جاری برگزار می شود شرکت خواهند کرد.