• 1401/11/17 - 14:17

دعوت از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برای شرکت در پویش «چتر سرخ زندگی»

با توجه به راه‌اندازی پویش "چتر سرخ زندگی" از سوی سازمان انتقال خون در راستای تأمین نیازهای خونی استان و کمک به بیماران نیازمند اهدای خون، از تمامی کارکنان نوع‌دوست دانشگاه علوم پزشکی استان برای پیوستن به این پویش طی روزهای 18 و 19 بهمن‌ماه جاری دعوت می‌شود.

به گزارش وبدا، در راستای رفع نیاز بیماران به خون، پویش «چتر سرخ زندگی» در حال اجرا است و به این منظور از تمامی کارکنان دانشگاه برای شرکت در این پویش دعوت به عمل می‌آید.

بر اساس این گزارش؛ تمامی کارکنان دانشگاه می‌توانند به صورت انفرادی و یا گروهی در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

به منظور اهدای خون گروهی، برای کارکنان ستاد دانشگاه، معاونت آموزشی و معاونت توسعه ساعت ۸ صبح، معاونت بهداشت و معاونت درمان ۱۰ صبح و بیمارستان امام حسن(ع) و امام علی(ع) ۱۲ ظهر روز سه‌شنبه 18 بهمن‌ماه جاری سرویس ایاب و ذهاب جهت انتقال افراد تدارک دیده شده است.

همچنین طی روز چهارشنبه 19 بهمن‌ماه جاری، سرویس ایاب و ذهاب برای معاونت‌های دانشجویی و تحقیقات در ساعت ۸ صبح، معاونت غذا و دارو و سازمان اورژانس ۱۰ صبح و بیمارستان بنت‌الهدی و امام رضا(ع) تدارک دیده شده است.