• 1402/09/22 - 02:41

دیدار دکتر شاهین‌فر با نماینده یونیسف در ترکمنستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی طی سفر خود به عشق‌آباد، با نماینده یونیسف در ترکمنستان دیدار و در راستای همکاری‌های مشترک گفتگویی داشت.

به گزارش وبدا؛ فیاضی، نماینده ایرانی‌الاصل صندوق کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) در ترکمنستان با بیان نقطه نظراتی درخصوص توسعه فعالیت های مشترک، افزود: برنامه‌های بهداشتی ایران به سبب قرار دادن سلامت مردم در محوریت، قابل تقدیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز عنوان کرد: همجواری خراسان شمالی با ترکمنستان، قرابت فرهنگی و بینش های مشابه زمینه ای برای تسهیل توسعه همکاری با این کشور است و دانشگاه علوم پزشکی نیز با بهره مندی از بیش از 2 هزار دانشجو و همچنین اساتید و نخبگان دانشگاهی بستر خوبی برای توسعه مناسبات علمی دارد.

دکتر شاهین فر از برنامه‌های بین المللی سازی دانشگاه نیز سخن گفت و افزود: راه اندازی بخش های بین الملل بیمارستانی، آی پی دی و دیگر اقدامات، ظرفیتی نو در جذب بیمار خارجی و توسعه گردشگری سلامت ایجاد کرده است.