• 1402/05/30 - 12:15

دیدار رئیس دانشگاه با مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های بجنورد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های بجنورد دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر در دیدار مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های بجنورد که به میزبانی دانشکده پرستاری بجنورد برگزار شد، اظهار داشت: تمام شرایط را برای فعالیت نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فراهم می کنیم تا اقدامات خود را انجام دهند.

وی با اشاره به لزوم طرح ریزی برنامه های جدید، گفت: دانشگاه علوم پزشکی با تک تک شهروندان ارتباط دارد و وظیفه داریم آینده را بسازیم.

وی با بیان اینکه در حوزه کنترل جمعیت اقدام ۳۰ ساله را در ۳ سال انجام دادیم و حال باید از بحران عبور کنیم، عنوان کرد: در مسائل فرهنگی باید هوشمندانه عمل کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر اینکه تلاش دانشگاه استقرار تمامی دانشجویان در خوابگاه است، افزود: به دنبال افزایش فضای خوابگاهی هستیم.

دکتر شاهین فر از آغاز صدها پروژه در سرتاسر نقاط استان، گفت: این پروژه ها تمامی شهرها و اقشار مختلف مردم را در بر می گیرد و از یک خانه بهداشت در روستای محروم تا سلول درمانی را مشمول می شود.

حجت الاسلام موسوی جاجرمی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان شمالی در این جلسه اظهار کرد: نهاد رهبری متعلق به همه اقشار است لذا باید همه گروه‌ها را تحت پوشش قرار دهند.

وی با اشاره به اجرای طرح حامیم، افزود: ۱۷۰ دانشجو در این دوره آموزش های مختلف را سپری کردند.

حجت الاسلام جاجرمی تصریح کرد: نهاد رهبری به دنبال هم اندیشی اساتید بوده و به دنبال افزایش اساتید معارف هستیم.