• 1401/11/17 - 15:04

دیدار صمیمی مسئولان دانشگاه با خانواده شهید و جانباز دفاع مقدس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاور امور ایثارگران و مدیر روابط عمومی به دیدار فرزند شهید ابراهیمی و جانباز دفاع مقدس یونس رضایی رفتند.

به گزارش وبدا، روز دوشنبه 17 بهمن‌ماه 1401 و همزمان با دهه مبارک فجر، دکتر سید جواد پورنقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه حجت الاسلام فرزانه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی دیگر از مسئولان به دیدار خانواده علیرضا ابراهیمی از فرزندان شهید و یونس رضایی جانباز سرافراز دفاع مقدس رفتند.

دکتر پورنقی در این دیدار اظهار کرد: خانواده شهدا و جانبازان از افتخارات کشور هستند و قدردان این عزیزان هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: به برکت خون شهدا انقلاب اسلامی اینک قدرتمند شده است.

حجت الاسلام فرزانه نیز در این دیدار اظهار کرد: شهدا و جانبازان دین خود را به اسلام ادا کردند و اینک وظیفه ماست که با خانواده این عزیزان دیدار داشته باشیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ادامه داد: استقامتی که در حضرت زینب(س) وجود داشت، در جانبازان عزیز نیز دیده می شود.

وی افزود: به تعبیر امام خمینی شهدا چشم و چراغ ملت هستند لذا وظیفه قدردانی از خانواده این عزیزان را داریم.

بنابر این گزارش، در این دیدارها،با اهدا لوح از سوی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان‌شمالی‌ از این خانواده‌ها تقدیر شد.