• 1401/12/21 - 06:06

دیدار مدیرشعب بانک ملت خراسان شمالی با دکتر شاهین‌فر

طالمی مدیرشعب بانک ملت خراسان شمالی با دکتر شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش وب‌دا، این دیدار که عصر روز یکشنبه 21 اسفندماه 1401 در دفتر دکتر شاهین‌فر انجام شد، زمینه‌ همکاری‌های دوجانبه بررسی و بر ضرورت تعاملات بیشتر در راستای ارتقای رضایتمندی و ارائه خدمات به کارکنان و پرسنل دانشگاه تأکید شد.

بر اساس این گزارش، در این دیدار که آذری مدیر امور مالی دانشگاه نیز حضور داشت، ساز و کارهای هدایت منابع و دریافت تسهیلات به منظور بهره‌مندی پرسنل از خدمات بانک ملت و نیز اجرای پروژه‌های حوزه سلامت استان مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ نشست و دیدارهای کاری سرپرست دانشگاه در ساعات غیرکاری نیز ادامه دارد و روزانه همکاران و گروه‌های مختلف مردم با حضور بدون تشریفات در اتاق دکتر شاهین‌فر، مسائل و دغدغه‌های خود مرتبط با حوزه سلامت استان را در میان می‌گذارند.