• 1402/07/19 - 08:17

دیدار معاون توسعه دانشگاه با مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی طی نشستی با مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، رایزنی‌هایی در خصوص ساماندهی امور مرتبط با منابع انسانی دانشگاه داشت.

به گزارش وب‌دا، دکتر حسن براتی‌زاده در سفر به تهران و دیدار با مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رایزنی‌هایی در خصوص ضرورت جذب نیروی انسانی برای دانشگاه انجام داد.

وی در این دیدار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به توزیع عادلانه خدمات سلامت در سراسر کشور، جذب و بکارگیری نیروهای متخصص را یکی از گام های اولیه برای ارائه رضایتبخش و مطلوب این خدمات در استان خراسان شمالی برشمرد.

مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت نیز از نگاه دغدغه مندانه معاون توسعه دانشگاه در خصوص ضرورت ارائه خدمات حداکثری حوزه بهداشت و درمان در جای جای استان و به خصوص مناطق کمتر برخوردار تقدیر کرد و قول مساعد داد تا نگاه ویژه‌ای در خصوص  جذب نیروی انسانی در استان خراسان شمالی صورت گیرد.