• 1402/06/14 - 22:02

رئیس دانشگاه فرا رسیدن اربعین حسینی را تسلیت گفت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پیامی فرا رسیدن اربعین حسینی را به عموم مردم عزادار و دانشجویان، اساتید و کارکنان مجموعه بزرگ دانشگاه تسلیت گفت.

به گزارش وب‌دا، در  متن پیام دکتر جواد شاهین‌فر آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پدیده اربعین حسینی یقینا یکی از بزرگترین رخدادهای تاریخ بشریت است که تا ابد نه تنها فروکش نخواهد کرد، بلکه سال به سال عظمت آن گسترده تر خواهد شد.

اربعین حسینی و بخصوص پرپایی گردهمایی در کربلا، نماد همبستگی، وحدت، ایثار و عظمت مسلمانانی است که با تأسی از امام خود، می توانند به اهداف و آرمان های بزرگ جهانی دست یابند.

این حرکت بزرگ یقینا شرایطی را برای مقابله همه جانبه تر با استکبار فراهم می کند. آنان که زیارت چند هزار نفره سابق را در این روز تحمل نمی‌کردند امروز نظاره‌گر حرکت سیل‌گونه و میلیونی عاشقان آن حضرت هستند؛ حرکتی که در واقع نماد استکبار ستیزی و استعمار ستیزی، آزادی خواهی و ذلت ناپذیری است.

این جانب فرا رسیدن اربعین حسینی را به عموم مردم عزادار خراسان شمالی، علی الخصوص دانشجویان، اساتید و کارکنان مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، تسلیت عرض کرده و امید است با نگاه این حضرت، بتوانیم در راه ایشان ثابت قدم بمانیم.