• 1401/12/12 - 01:40

راه‌اندازی سامانه جدید نوبت‌دهی الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

سرپرست آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سامانه نوبت‌دهی الکترونیک جدید با قابلیت ارجاع آنلاین بیماران از سطح یک، در این دانشگاه راه‌اندازی شد.

دکتر حمزه وحیدی‌فر در گفتگو با وب‌دا افزود: با توجه به الزاماتی که در خصوص راه اندازی سامانه نوبت دهی الکترونیکی در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت دانشگاه از سوی مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت ابلاغ شده است، تا اجرای نظام ارجاع الکترونیکی و پزشک خانواده، بر بستر درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت (دیتاس) عملیاتی گردد، سامانه جدید نوبت‌دهی پذیرش 24 در تمام مراکز درمانی دانشگاه با آدرس اینترنتی http://nobat.nkums.ac.ir راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه نوبت گیری متمرکز مراکز درمانی در دانشگاه علوم پزشکی استان، موجب تسهیل نوبت دهی جهت دریافت خدمات درمانی می‌شود، ادامه داد: این سامانه در استقرار نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت و ما امیدواریم راه‌‌اندازی این سامانه، موجبات رضایت مراجعان به مراکز بهداشتی و بیماران ارجاعی به مراکز درمانی استان را فراهم نماید.