• 1402/05/04 - 13:22

رشد 6برابری تعداد کارگاه‌های مشاوره دانشگاه طی سال تحصیلی اخیر

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به تشریح اقدامات حوزه مشاوره دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: تعداد کل کارگاه‌ها و نشست‌های آموزشی طی سال تحصیلی گذشته حدود 6برابر رشد داشت و در این راستا بیش از 2 هزار و 500 دانشجو مشارکت کردند.

دکتر سید احیا سیدی روز چهارشنبه 4 مردادماه 1402 در گفتگو با وب‌دا با بیان اینکه خدمات مددکاری طی این مدت 6 برابر شد، از راه اندازی 3 دفتر مشاوره جدید طی این بازه زمانی خبر داد و افزود: پیش از این دانشگاه 4 دفتر مشاوره داشت.

وی گفت: تعداد مراجعین مشاوره به صورت تلفنی و حضوری نیز 2 برابر رشد داشت و در این راستا به 206 دانشجو مشاوره ارائه شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، راه اندازی دفتر مشاوره ازدواج و خانواده بر اساس دستور العمل جوانی جمعیت به عنوان اولین مرکز مشاوره ازدواج در کل دانشگاه های علوم پزشکی کشور و برگزاری برنامه همتایاران ویاری گران زندگی با حضور دانشجویان، اساتید و روان شناسان 3 دانشگاه استان را از جمله اقدامات مهم این مجموعه نام برد.