• 1402/03/02 - 02:51

سرپرست دانشگاه سالروز حماسه بزرگ فتح خرمشهر را تبریک گفت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با صدور پیامی ضمن گرامیداشت فرارسیدن سوم خرداد ماه، سالروز فتح خرمشهر را تبریک گفت.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر طی پیامی سوم خرداد ماه، سالروز فتح خرمشهر را به جامعه غیور کشور و استان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

سوم خرداد ماه، روزی است که نشان داد جوانان ایرانی می‌توانند با دست خالی اما ایمان قلبی مقابل ابرقدرت‌ها بایستند و آن‌ها را شکست دهند.

فتح خرمشهر که معادلات جنگ تحمیلی را به کلی تغییر داد، در حالی اتفاق افتاد که عموم خبرگان جنگ که به حکومت بعثی مشاوره می‌دادند، بازپس‌گیری خرمشهر توسط ایران را عملا غیر ممکن می‌دانستند.

اما جوانان ایرانی با ابتکار، برنامه، خلاقیت و ایمانی راسخ توانستند یک کار نشدنی را ممکن سازند و به کلی شرایط جنگ هشت ساله را تغییر دهند؛ اکنون نیز جوانان امروز با پیروی از راه همان جوانان نسل گذشته، می‌توانند گره‌های بزرگ کشور را با درایت خود رفع کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر به تمامی ایثارگران، جانبازان، آزادگان و عموم مردم، توفیق روزافزون جمهوری اسلامی و مردم شهیدپرور این کشور را از خداوند متعال خواستارم.

• کد خبر : 12033