• 1402/02/11 - 04:41

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز استاد را تبریک گفت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با صدور پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهشت‌ماه، روز گرامیداشت مقام استاد و معلم را تبریک گفت.

به  گزارش وبدا، دکتر جواد شاهین‌فر طی پیامی  با اشاره به فرا رسیدن سالگرد شهادت شهید مطهری و روز گرامیداشت مقام معلم، این روز را به فعالان عرصه تعلیم و تربیت و اساتید و اعضای هئیت علمی دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

معلمی شغل شریف انبیای الهی و رسالتی انسان‌ساز است که اجر و مقامی بسیار والا دارد.

۱۲ اردیبهشت  ماه، «روز معلم و استاد» و سالروز شهادت عالم مجاهد و نستوه، دانشمندی فرزانه و معلمی متفکر و دلسوز است. کسی که با فکر و اندیشه به مبارزه برای پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و در نهایت دشمنان این مردم، تنها راه مقابله با وی را شهادت ایشان دانستند.

معلمان پیشتازان عرصه تحول، نام آوران توسعه و یادگاران تمدن درخشان ما هستند و جایگاهی بس عظیم و گران در جامعه ما دارند.

اینجانب با عرض احترام به متفکر انقلاب اسلامی، شهید مطهری، سالروز بزرگداشت مقام معلم را به تمامی معلمان و اساتید که برای ارتقا سطح علمی آینده‌سازان کشور تلاش می کنند، تبریک عرض می کنم.

• کد خبر : 11968