• 1402/01/07 - 11:12

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر شاهین‌فر، "علی نعمتی" به عنوان سرپرست مرکز بهداشت بجنورد منصوب شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی طی حکمی، علی نعمتی را به عنوان سرپرست مرکز بهداشت بجنورد منصوب کرد.

بر اساس این گزارش؛ نعمتی، دارای مدرک تحصیلی دکترای مدیریت دولتی است که ریاست بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد، مدیریت شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان، مدیر مالی معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس هیئت مدیره کلینیک شبانه‌روزی حکمت و رئیس مشارکت‌های جوانان در مجمع خیرین سلامت استان، بخشی از سوابق کاری اوست.

وی دارای 5 مقاله ملی و بین المللی در حوزه‌های درمانی، سیاست‌های مالی و استراتژی ارتقا کیفیت است.

گفتنی است؛ پیش از این دکتر ابراهیم بازخانه‌ای عهده‌دار مسئولیت مرکز بهداشت بجنورد بود که به بازنشستگی رسید.