• 1402/02/10 - 11:21

سفیران سلامت پیشروان اجرای برنامه‌های سلامت در جامعه هستند

معاون بهداشتی دانشگاه در آیین افتتاح نمایشگاه هفته سلامت با بیان اینکه شعار هفته ملی سلامت " سلامتی برای همه با پزشکی خانواده" نامگذاری شده است، از سفیران سلامت به عنوان پیشروان ترویج فرهنگ سلامت در جامعه یاد کرد.

به گزارش وبدا، دکتر محمدرضا اکبری روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ افزود: تا پایان امسال پزشکی خانواده شهری در دو شهر بجنورد و شیروان اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه سلامت در بجنورد، ادامه داد: این نمایشگاه با هدف ترویج زندگی ایرانی و اسلامی و معرفی خدمات حوزه سلامت استان برگزار شده است.

دکتر اکبری اضافه کرد: بهورزان و سفیران سلامت، فرصت هایی برای اجرای برنامه حوزه سلامت هستند و امیدواریم با بهره گیری از این ظرفیت ها حول محور ترویج زندگی سالم گام برداریم.

وی یادآوری کرد: خودمراقبتی از تأکیدات نظام سلامت برای تحقق برنامه های پیشگیرانه در دانشگاه است و بنا داریم با استفاده از نمایشگاه سلامت، این مهم را به مردم آموزش بدهیم.

گفتنی است؛ نمایشگاه هفته سلامت با ۲۵ غرفه در مرکز شهر بجنورد، امروز یکشنبه 10 اردیبهشت ماه 1402 با حضور با مدیران استان و جمعی از مردم در راستای آگاهی بخشی از خدمات نظام سلامت در استان به مناسبت هفته ملی سلامت افتتاح شد.

• کد خبر : 11955