• 1403/02/19 - 07:32

سیزدهمین یادواره شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد

سیزدهمین یادواره شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان و عموم مردم بجنورد برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان شامگاه سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه 1403 در ابتدای این مراسم اظهار کرد: باید وحدت داشت و مقابل دشمنان یک دست بود.

وی بیان کرد: یاد و خاطره شهدا را باید زنده نگه داشت و این یادواره ها بسیار با ارزش است.

عظیم ابراهیم پور، راوی برجسته دفاع مقدس نیز در این مراسم به جنگ همیشگی جبهه حق و باطل اشاره داشت و اظهار کرد: این جنگ از ابتدای خلقت وجود داشت.

وی افزود: باید وظیفه خود را در شرایط فعلی بشناسیم و بدانیم اگر شهدا امروز زنده بودند چه عملی را انجام می دادند.

بر اساس این گزارش، سیزدهمین یادواره شهید گمنام،شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور جمعی از مسئولان، کارکنان و دانشجویان در محل مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.