• 1402/03/04 - 09:54

سیزهمین قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه برگزار شد

سیزدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور سرپرست دانشگاه و سایر اعضای قرارگاه روز پنج‌شنبه 4 خردادماه 1402 برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه، بر اهمیت و رسالت قرارگاه جوانی جمعیت استان تأکید کرد و با اشاره به فرمایشات اکید مقام معظم رهبری در حوزه فرزندآوری و جوانی جمعیت، عنوان کرد: موانع و چالش‌ها در حوزه جوانی جمعیت با سرعت بالا میبایست حل و فصل شود.

وی از تمامی دست اندرکاران خواست با قدرت در مسیر تحقق برنامه‌های جوانی جمعیت حرکت کنند و به اهمیت برگزاری همایش بین‌المللی در این حوزه تأکید کرد.

وی همچین افزود: مدیران این حوزه میبایست با تربیت مربی و مدرس در حوزه جوانی جمعیت تمامی سطوح جامعه را پوشش داده و در این راستا نیاز به تدوین برنامه‌های منسجم و کاربردی است.

گفتنی است؛ در این جلسه مشاوراموربانوان دانشگاه گزارش عملکرد حوزه بانوان در امر جوانی جمعیت را اعلام کرد.

• کد خبر : 12040