• 1402/05/04 - 13:49

شانزدهمین قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد

شانزدهمین قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه با محوریت بررسی کمیته بیمه و ارائه اقدامات انجام شده با حضور تعدادی از معاونان دانشگاه و اعضاء قرارگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا، معاون بهداشتی دانشگاه در این جلسه که روز چهارشنبه 4 مردادماه 1402 برگزار شد، بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای اجرای قانون جوانی جمعیت تأکید کرد و گفت: در این بخش نیاز است که از ظرفیت‌های رسانه‌ای استان نیز بهره برداری شود زیرا اطلاع رسانی از عوامل تاثیرگذار در این امر است.

دکتر محمدرضا اکبری افزود: همه موارد قانون جوانی جمعیت توسط حوزه های مرتبط در راستای بهبود شاخص های جمعیتی استان اجرایی و پیگیری شود.

مدیر کل بیمه سلامت استان نیز در این جلسه اقدامات انجام شده در راستای جوانی جمعیت را برشمرد و از تحت پوشش بیمه ای قرار گرفتن رایگان 5 دهک اول جامعه خبر داد.

دکتر سفیدگران در این جلسه تغییرات بیمه ای ابلاغ و انجام شده در راستای جوانی جمعیت و درمان ناباروری را نیز اعلام کرد.

وی افتتاح مرکز سطح 3 ناباروری از سوی دانشگاه علوم پزشکی را عاملی برای رفع دغدغه بیماران دانست و گفت: برای تسهیل فرآیند درمان و آسایش خاطر بیماران خدمات ناباروری در سطوح مختلف با شروطی در تهعد بیمه سلامت قرار گرفته است که اقدام جدیدی است.

بنابراین گزارش در این جلسه، مسائل بیمه ای موجود در اجرای جوانی جمعیت توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.