• 1401/11/26 - 07:47

شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد

برگزاری اردوی راهیان نور، احداث زمین پینت بال و اجرای طرح غرس ۳۰۰ نهال به نیت شهدای سلامت ازجمله موضوعاتی بود که در این جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بررسی و مصوب شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر سید جواد پورنقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز سه شنبه 25 بهمن ماه 1401 در شورای فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی دانشگاه طی سال جاری مطلوب بوده است.

وی به لزوم جذب اعتبارات بیشتر از وزارتخانه به منظور اجرای برنامه‌های بیشتر اشاره کرد و افزود: اقدامات فرهنگی پررنگی طی ترم جاری اجرایی شده است.

دکتر پورنقی تصریح کرد: برای اردوی راهیان نور تمام تلاش صورت می‌گیرد تا به نحو شایسته برگزار شود.

گفتنی است؛ در این جلسه احداث زمین پینت بال در سال آتی، اجرای طرح درختکاری به نیت ۳۰۰ شهید سلامت، صدور مجوز کانون هلال احمر مانه و سملقان و صدور مجوز ادغام کانون قرآن و عترت و نماز به تصویب رسید.