parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/03/28 - 07:15
  • - تعداد بازدید: 11
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

غذای کودکان خود را مقوی‌تر کنید

کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مادران می‌توانند با افزایش مقدار پروتئین و ویتامین‌ها به کمک برخی مواد غذایی، غذای کودک را مقوی‌تر کنند.

 



زینب محمدنیا در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: در شش ماهه اول پس از تولد تغذیه انحصاری با شیر مادر بسیار مهم و حیاتی بوده و غذای کمکی از پایان شش ماهگی بایستی با غذاهای ساده تر آغاز شده و به مرور مقوی تر و با استفاده از گروه‌های مختلف مواد غذایی تهیه شود.



 



وی افزود: یکی از روش‌های مغذی‌سازی غذای کودک، استفاده از انواع حبوبات مانند عدس و ماش کاملا پخته است که می تواند مورد استفاده کودک، پس از ۶ ماهگی قرار بگیرد.



 



کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد تصریح کرد: افزودن تخم مرغ آب پز رنده شده نیز به سوپ، ماکارانی یا برنج پس از طبخ، و استفاده از پودر جوانه غلات و حبوبات در برخی غذاها به ویژه سوپ و فرنی و پلو غذاها را مقوی تر خواهد کرد.



 



محمدنیا با اشاره به ارزش غذایی لبنیات و اهمیت افزودن آن به غذای کودک، تصریح کرد: در تهیه غذای کودکان بالای یک سال، اضافه کردن کمی شیر پاستوریزه گاو به سوپ یا آش و افزودن ماست پاستوریزه به پوره میوه ها بسیار توصیه می شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 12119
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید