• 1399/05/25 - 11:21

فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع ارشد و دکترای تخصصی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این دانشگاه به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود برای جذب هیات علمی تعهدات قانونی مقطع ارشد و دکترای تخصصی در رشته های مورد نیاز عضو هیات علمی می پذیرد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر محمدرضا صفدری اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود براساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مطابق با مفاد ماده 14 آیین نامه اداری اعضای هیات علمی، فراخوان جذب هیات علمی تعهدات قانونی مقطع ارشد و دکترای تخصصی را در رشته های مورد نیاز برگزار می کند.

وی بیان کرد: این رشته ها شامل اخلاق پزشکی، بهداشت باروری، قارچ شناسی پزشکی، علوم تشریح، علوم تغذیه، پرستاری داخلی جراحی، پرستاری ویژه ترجیحا پایه هوشبری، روانپرستاری، آموزش پزشکی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و آموزش بهداشت است.

دکتر صفدری عنوان کرد: متقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را از 22 تا 29 مردادماه به آدرس خراسان شمالی، بجنورد، بلوار دولت، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه، دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی با کدپستی 9414974877 به صورت CD یا DVD در یک نسخه تهیه و از طریق پست سفارشی ارسال کنند.

وی افزود: مدارک لازم شامل فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی، منضم به یک قطعه عکس، تصویر تمامی صفحات شناسنامه، تصویر دو طرف کارت ملی، عکس 4*3، تصویر آخرین مدرک تحصیلی، تصویر آخرین حکم کارگزینی در صورت داشتن رابطه استخدامی، تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا موقت دوره نظام وظیفه، شناسنامه علمی به صورت مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی ذکر شده در CV، گواهی مبنی بر داشتن رتبه، گواهی مبنی بر عضویت در بنیاد نخبگان، تصویر سند تعهد محضری مقطع ارشد، PHD و تخصص، نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین، بورسیه ها و متعهدین خدمت به سایر دانشگاه ها و یا معاونت درمان که متقاضیان باید تمامی مدارک را به صورت CD یا DVD با درج نام، نام خانوادگی، رشته و شماره همراه روی آن در دو نسخه ارسال کنند.

صفدری با بیان اینکه هیچگونه مدرکی پس از ارسال CD یا DVD به صورت حضوری دریافت نخواهد شد، گفت: متقاضیان از ارسال مدارک به صورت پست فیزیکی خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده یا پذیرش فرد لغو می شود.

لازم به ذکر است متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت آموزشی به آدرس http://edu.nkums.ac.ir/ مراجعه کنند.